Horns rev

Lokale historier

Generelt

Nyt fra DR TV – Underholdning i verdensklasse

DR’s katalog er fyldt med spændende og varieret indhold, der appellerer til alle smagspræferencer. Fra de populære danske dramaer, der tager os med på en rejse gennem det danske samfund, til de storslåede dokumentarer, der åbner vores øjne for verden omkring os. Uanset om du foretrækker at blive underholdt, inspireret eller udfordret, så finder du noget, der passer til dine interesser. Gå på opdagelse i DR’s katalog og lad dig føre med på en eventyrlig rejse gennem underholdning i verdensklasse.

Seneste sæson af populære serier

DR TV har netop lanceret den nyeste sæson af nogle af deres mest populære serier. Fans af den kritikerroste dramaserie ‘Borgen’ kan glæde sig over, at den tredje sæson nu er tilgængelig på streamingtjenesten. Samtidig fortsætter den humoristiske sitcom ‘Kødkataloget’ med at underholde seerne i en fjerde sæson. For dem, der foretrækker dokumentarer, har DR også udgivet en ny sæson af den prisvindende serie ‘Historien om Danmark’. Se det nyeste fra DR TV og få adgang til alle disse spændende titler.

Nyeste dokumentarer – dyk ned i virkeligheden

Nyeste dokumentarer – dyk ned i virkeligheden Hos DR TV finder du et bredt udvalg af spændende dokumentarer, der tager dig med på en rejse ind i den virkelige verden. Oplev fascinerende fortællinger om mennesker, kulturer og begivenheder, der udfordrer og beriger vores syn på tilværelsen. Elsker du film? Prøv Amazon Prime Video for endnu flere dokumentarer og serier.

Familievenlige film og programmer

DR TV tilbyder et bredt udvalg af familievenlige film og programmer, der appellerer til både børn og voksne. Blandt de nyeste tilføjelser finder man den populære animationsfilm ‘Hvalens Eventyr’, som følger en ung hval på sin rejse gennem oceanet. Derudover kan man glæde sig til den nyeste sæson af den prisbelønnede familieserie ‘Familien Andersen’, hvor man følger en moderne dansk familie gennem deres dagligdag. Begge titler er velegnede til hyggeligt samvær på tværs af generationer og garanterer underholdning i verdensklasse.

Spændende live-events og sportsbegivenheder

DR TV byder på et stærkt program af spændende live-events og sportsbegivenheder i den kommende sæson. Seerne kan se frem til at følge med i de største fodboldturneringer, herunder Champions League, Premier League og Superligaen. Derudover vil der være dækning af de største cykelløb, herunder Tour de France og Giro d’Italia. Endelig vil DR TV også sende live-dækning af store koncerter og musikfestivaler, så seerne kan være med hjemmefra.

Originale danske dramaer – stærke fortællinger

DR TV præsenterer en række originale danske dramaer, som tager publikum med på stærke og gribende fortællinger. Disse dramaer udmærker sig ved deres dybdegående karakterskildringer, nuancerede plot og evne til at berøre seernes følelser. Serien “Arvingerne” følger en familie, hvor spændingerne og konflikterne mellem generationerne driver handlingen fremad. I “Herrens Veje” udfordres troen og moralen, når en præst står over for svære valg. Disse dramaer sætter spot på væsentlige samfundsmæssige temaer og leverer underholdning i verdensklasse.

Børnenes favoritter – læring og hygge

Børnene kan se frem til en række spændende nye programmer, som kombinerer læring og hygge. Blandt de store favoritter er den populære animerede serie ‘Matematrix’, hvor børnene følger eventyrlige figurer, der lærer om tal og geometri på en sjov og engagerende måde. Derudover præsenterer DR TV den nye dokumentarserie ‘Vidunderbørn’, som giver et unikt indblik i børns fantastiske opfindsomhed og kreativitet. Serien udforsker, hvordan børn tænker og lærer, og inspirerer til at dyrke nysgerrighed og opfindsomhed hos de unge seere.

Underholdende og inspirerende talk shows

DR TV byder på en række spændende og underholdende talk shows, der giver indblik i kendte danskeres liv og personlighed. Programmerne sætter fokus på interessante mennesker og deres historier, og giver seerne mulighed for at komme tættere på kendte ansigter. Blandt de populære talk shows finder man “Natholdet” med Rasmus Bjerg, hvor han tager en dybtgående snak med sine gæster, og “Aftenshowet” med Ane Cortzen, der dykker ned i både kendte og mindre kendte danskeres private sfære. Fælles for showene er, at de kombinerer humor, indsigt og inspiration på en underholdende måde, der giver seerne et unikt indblik i deres gæsters liv.

Musikvideoer og koncertoplevelser

DR TV tilbyder et bredt udvalg af musikvideoer og koncertoplevelser i verdensklasse. Seerne kan glæde sig over optagelser af storslåede koncerter med nogle af verdens største musikstjerner. Derudover kan man se eksklusive musikvideoer, hvor kunstnerne optræder i spektakulære omgivelser. Uanset om man er til pop, rock, klassisk eller noget helt andet, så finder man et alsidigt og spændende indhold på DR TV’s musikalske platforme.

Nyheder og aktuelle programmer

DR TV præsenterer en række spændende nyheder og aktuelle programmer, der lover at underholde seerne i verdensklasse. Blandt de nyeste tilføjelser til programfladen finder vi den højt anmeldte dokumentarserie “Bag om Kongehuset”, der giver et unikt indblik i livet på Amalienborg. Derudover kan man glæde sig til den nye sæson af den populære krimiserie “Kriger”, der følger en særlig efterforskningsenhed i kampen mod organiseret kriminalitet. Og for de komediehungrende seere har DR TV også en overraskelse på lager med den sjove og skarptungede satireshow “Tæt på sandheden”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.